Termeni si conditii

1. Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului ebijuteriihandmade.ro a fost alcatuit cu grija pentru a furniza informatii si detalii despre produse cat mai complete si corecte. S-a incercat minimalizarea greselilor care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. Informatiile si imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar producatorii isi rezerva dreptul modificarii caracteristicilor si design-ului fara o notificare prealabila.

Orice date specifice privitoare la produse se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon.

Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

2. Garantiile produselor

Produsele comercializate de ebijuteriihandmade.ro beneficiaza de garantia de functionare la livrare - produsele livrate care sunt nefunctionale in momentul receptiei sunt schimbate in garantie iar daca nu mai exista produse disponibile acceptat de client, se ramburseaza contravaloarea.

3. Frauda

In momentul crearii contului certificati pe proprie raspundere ca aveti varsta minima legala de 18 ani impliniti. Orice abatere de la aceasta mentiune ne da dreptul de a va intrerupe accesul la sistemul nostru informatic, inclusiv refuzarea expedierii comenzilor. 

Orice incercare de a altera sau afecta performantele si buna functionare a sistemului nostru informatic va fi considerata o tentativa de fraudare, motiv pentru care vom face plangere penala impotriva celor vinovati.

4. Litigii

Orice litigiu aparut intre client si societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

5. Date personale

Sistemul nostru informatic este dotat cu certificate si chei de criptare a informatiilor schimbate cu terminalul clientului, asigurand astfel integritatea si siguranta informatiilor prin sistemul public de retea internet. Clientul este raspunzator pentru integritatea terminalului propriu.

Informatiile utilizatorilor vor fi folosite numai pentru comunicari comerciale conform optiunilor alese de utilizatori la inregistrarea contului.

Schimbarea optiunilor cu privire la aceste comunicari se face facil din meniul "Contul meu" accesand rubrica "Informatii personale".

Stergerea datelor personale din sistemul ebijuteriihandmade.ro este posibila la cererea clientului.

6. Disponibilitatea si pretul produselor

Produsele oferite de ebijuteriihandmade.ro sunt produse unicat. Daca vi se afiseaza ca produsul nu mai e disponibil atunci e posibil ca pana la finalizarea comenzii produsele sa fie deja comandate de alt utilizator.

Preturile produselor sunt actualizate periodic si pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

7. Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Pentru mai multe detalii despre returnarea produselor va rugam sa cititi "Informatii".

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus, a luat cunostiinta de Informatiile prezentate si este la curent cu Garantiile oferite de ebjiuteriihandmade.ro.


Produsul a fost adaugat in cosul de cumparaturi.
Cantitate
Total
In cosul de cumparaturi aveti 0 produse. In cosul de cumparaturi aveti 1 produs.
Total produse
Total livrare  To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza comanda